Ons verhaal

"Sta stil ​​bij de schoonheid van het leven. Kijk naar de sterren en zie jezelf rennen."

- Marcus Aurelius

Ons verhaal - Devinita
una passione

Een passie

Vino, vinho, vin, wijn. Verschillende vertalingen voor één en hetzelfde. Zoals veel waardevolle dingen op deze aarde begint het verhaal van DEVINITA met een passie. Een passie voor dit rijke en veelzijdige goed. Ervaar eens een soepele rosé die je lippen doet bewegen en je hoofd doet verzwaren in goed gezelschap, van vrienden op de voorgrond en de bron van al het leven op de achtergrond. Of een fruitige, maar krachtige rode wijn die zo complementair is aan het stukje vlees op je bord, dat je moet denken aan Bonnie en Clyde, en je je afvraagt welke van de twee een beter duo is. Onze diepgaande passie over dit haast vloeibare goud komt voort uit de talloze verrijkingen die wijn biedt voor het leven van diegenen die het aandurven, om werkelijk van het leven te genieten.

un'idea

Een idee

Alhoewel de reis die wij bij DEVINITA ingezet hebben ingeluid werd door een gedeelde passie, begon het echte werk pas met een idee. Om de voor ons zo waardevolle geneugtes te laten ervaren door anderen, zijn we in de auto gestapt en hebben koers gezet naar het land van de Renaissance, van pasta en pizza, koffie en – natuurlijk – wijn: Italië. Bloep. Na meer dan driehonderd geproefde wijnen en te veel ochtenden met een hoofd zwaarder dan onze benen hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van wijnen en wijnhuizen. Smaaksensaties die ons steil achterover deden slaan, vakmanschap tot in de kleinste details, filosofieën die ons het leven deden heroverwegen. Dit zijn een paar zijdes van onze ervaringen van de wijnen die wij aanbieden en waar wij volkomen achter staan. Ons idee, maar ook onze aspiratie, is om bijzondere en nieuwe wijnprojecten met een verhaal exclusief naar Nederland te halen.

Ons verhaal - Devinita

"Richt uw aandacht op hem die u de wijn inschenkt, want hij is van belang, niet de beker."

- Rumi

Ons verhaal - Devinita
LA NOSTRA STORIA

Onze geschiedenis

DEVINITA is het geesteskindje van Nino en Max; familie in band, niet in bloed. Resulterend uit een vriendschap van onze ouders kennen we elkaar al zo ver als onze herinneringen zich strekken. Ondanks al die jaren die we samen doorgebracht hebben, waarbij we elkaars eerste melktanden hebben zien uitvallen en verdwaald raakten in de wereld van Lego, zijn we heel distinctief van elkaar opgegroeid. Waar de één een businessopleiding gevolgd heeft, heeft de ander zich ontfermt over een designopleiding. Ook in termen van persoonlijkheid kunnen we soms eerder dag en nacht zijn dan twee handen op één buik. Tegelijkertijd vullen wij elkaar, net zoals de eerdergenoemde rode wijn met het stukje vlees, aan op een paar van de meest cruciale gebieden. Dit is onze geschiedenis in een notendop, de toekomst zijn we nu aan het schrijven.
La nostra filosofia

Onze filosofie

Moge het duidelijk zijn dat we bij DEVINITA een passie, een idee en een geschiedenis delen. Deze worden onderschreven door onze filosofie van het leven. Als producten van onze tijd zijn we opgegroeid met een hoge levensstandaard en een gepaarde welvaart. Daarnaast hebben we in al ons geluk allerlei mogelijkheden tot zelfontplooiing gekregen. Al deze ervaringen hebben meegespeeld in onze waardering en liefde voor het luxeproduct dat wijn is. Ook na een heel betoog over de complexiteit en diepgang van een wijn, of de algemene, aangename sfeer van mensen in de wijnwereld, zullen we nooit vasthouden aan het idee dat wijn een noodzakelijkheid is voor het leven. Wij zien wijn als een verrijking en een middel dat een simpel moment in het leven kan verheffen tot een bepaalde hoogte. Juist daarom staan we enkel achter kwalitatief goede, de voor ons meest verfijnde wijnen. Luxe heeft per definitie een gebrek aan noodzakelijkheid. Wanneer je toch gaat voor luxe, waarom niet voor datgene dat het optimale nastreeft in de verfijndheid? DEVINITA.
Ons verhaal - Devinita

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste wijnen & wijnproeverijen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.